Aquest servei suposa venir a cuinar a les vostres instal·lacions, és a dir, que nosaltres us elaborarem els menús a casa vostra.
Un cop detectades les necessitats i analitzada la infraestructura de què disposeu us oferim un pla de treball que tindrà en compte els següents aspectes:
– La confecció d’un pla de menús equilibrat i saludable, adaptat a les necessitats i característiques dels comensals per part d’una dietista nutricionista.
– Un bon equilibri i varietat en la freqüència dels grups d’aliments en el pla de menús.
– Les tècniques culinàries més saludables a l’hora d’elaborar els plats, es a dir procurant preservar les característiques organolèptiques dels aliments per a poder gaudir de tots els seus nutrients.
– L’adaptació del menú genèric a les dietes especials, procurem que tots mengin el mateix evitant els components al·lèrgens a l’hora d’elaborar els plats.
– Organització de compres i la selecció de proveïdors i de productes.
– Gestió dels processos d’elaboració dels menús, la traçabilitat i dels controls higienicosanitaris.
– Selecció dels perfils més adequats al lloc de treball o subrogació en cas de tenir-los.
– Formació i suport constant a l’equip de cuina per part de personal especialitzat.
– Control i manteniment de de les instal·lacions i l’equipament disponible de la cuina.
– Neteja i desinfecció de les instal·lacions i aparells assignats a la cuina.
La passió per la qualitat