Assessorament diatètic i nutricional

– Tot menú o dieta comença per a la planificació d’uns ingredients o d’uns plats que han de donar resposta d’una forma equilibrada i reconstituent les necessitats del nostre organisme. Per això disposem de personal especialitzat que us pot ajudar en la planificació i elaboració de dietes i plans de menús. – Elaboració de plans[…]

Gestió integral de la vostra cuina

Aquest servei suposa venir a cuinar a les vostres instal·lacions, és a dir, que nosaltres us elaborarem els menús a casa vostra. Un cop detectades les necessitats i analitzada la infraestructura de què disposeu us oferim un pla de treball que tindrà en compte els següents aspectes: – La confecció d’un pla de menús equilibrat[…]

Gestió integral del vostre menjador

– És un servei bàsicament adreçat a centres educatius amb l’afany de donar resposta a les necessitats que els comporta el servei de menjador a l’hora del dinar. Complementa la gestió integral de la cuina. – Desenvolupament d’una proposta de funcionament del menjador adaptada a les necessitats dels comensals i d’acord amb el tarannà de[…]

Servei d’àpats transportat

– Disposem d’una cuina central a Sant Gregori des d’on elaborem menús a diari en línia calenta i línia freda, d’aquesta manera us podem oferir un servei d’àpats transportat fins al vostre centre a l’hora convinguda. – També és una cuina de I+D on constantment realitzem proves per millorar els nostres plats, provar nous ingredients[…]

boisa

nadons

1. Etapa de major creixement físic.   2. Inici del descobriment d’olors, gustos i textures. 3. Adquisició de bons hàbits alimentaris. El procés d’aprenentatge d’hàbits alimentaris és especialment important durant els primers anys de vida ja que, a més de facilitar un bon estat nutricional i un creixement òptim, ajudarà a consolidar l’adquisició d’hàbits saludables[…]

infants

1. S’incrementa la necessitat energètica a causa del creixement de l’activitat física i mental.   2. És molt important la ingesta de 5 àpats i realitzar-ne almenys un amb la família. 3. Etapa per començar a implicar el nen en el procés de compra, manipulació i cuina dels productes per adquirir coneixement dels mateixos. En[…]

boisa

adolescents

1. Etapa de canvis físics i psicològics on es posa en qüestió els hàbits apresos fins ara.   2. Oferir nutrients de qualitat i en la quantitat justa per evitar possibles problemes futurs. 3. Implicació familiar per a ajudar a escollir correctament els aliments. En aquesta etapa, els adolescents experimenten grans canvis físics i psicològics.[…]

boisa

adults

En un estil de vida saludable, l’alimentació equilibrada té un paper rellevant.   Els hàbits dietètics a societats desenvolupades com la nostra, han evolucionat de la dieta mediterrània tradicional cap a patrons d’ingesta més propis de les societats del nord d’Europa amb una contribució mes alta del greix animal en perjudici del hidrats de carboni[…]

boisa

gent gran

Per a les persones grans l’alimentació constitueix una de les poques alegries de la seva rutina diària. És per això que evitar l’avorriment és fonamental.   Amb l’edat el nostre organisme està subjecte a diversos canvis físics, fisiològics i psicosocials que fan que les nostres necessitats nutricionals es modifiquin. I encara que no tots envellim[…]